Legal Eagle met Integratie

Posted Posted by administrator in Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle met Integratie
Aug
3

Legal Eagle beschikt over een optionele module voor de export van de relevante boekhoudkundige gegevens naar een extern boekhoudprogramma. Legal Eagle met Integratie maakt het mogelijk om met één druk op de knop de noodzakelijke gegevens (zoals de debiteur en de factuur) te exporteren naar uw eigen boekhoudprogramma of dat van uw boekhouder (bv. per mail).

Met behulp van de export bespaart u de kosten (van u of uw boekhouder) van het meerdere keren invoeren van gegevens: eerst in Legal Eagle en vervolgens in uw boekhoudprogramma. Ook worden de daarbij onvermijdelijke fouten waardoor uw cijfers later niet blijken te kloppen (met alle overlast en kosten van dien) vermeden. Legal Eagle met Integratie werkt samen met de volgende programma’s.

Accountview, één van de grote aanbieders binnen de advocatuur/juridische dienstverlening, heeft een speciale importmodule geschreven die naadloos samenwerkt met de Legal Eagle exportmodule. Lees meer Account View
Exact heeft een importmodule voor Legal Eagle beschikbaar. Lees meer Exact
Multivers, het door Unit4 ontwikkelde boekhoudprogramma heeft ook een importmodule voor Legal Eagle beschikbaar. Lees meer UNIT4AGRESSO

Inlezen Internet bankbestanden

Nu kunt u in Legal Eagle uw internet bankbestanden inlezen. Legal Eagle is geschikt gemaakt om de zogeheten MT940 bestanden van de belangrijkste banken in te lezen. U kunt hiermee de betalingen van uw debiteuren matchen met uw openstaande posten. Zo kunt u nog sneller de betalingen verwerken.

Slim Scannen voor advocatenkantoren

RicohRicoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions. Innovatieve documentoplossingen, gericht op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties.

Speciaal voor advocatenkantoren heeft Ricoh in samenwerking met Sdu uitgevers ‘One Action Flow voor Legal Eagle’ ontwikkeld. Deze oplossing zorgt ervoor dat uw papieren documenten en e-mails met slechts één druk op de knop, direct op de juiste plaats binnen Legal Eagle worden gearchiveerd.

Meer weten? Ga naar de Ricoh website.

Inrichting

Het is van groot belang dat u de financiële inrichting van Legal Eagle goed voorbereidt op een extern boekhoudprogramma.

Bestellen

U kunt dit product direct bestellen via de webshop van Sdu uitgevers.

Bestel direct

Reageren uitgeschakeld