Categorie / Legal Eagle

Legal Eagle en IBAN

Posted Posted by administrator in FAQ, Legal Eagle, Nieuws     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle en IBAN
Aug
1

Per 1 februari 2014 moeten bedrijven en particulieren  gebruik gaan maken van IBAN (International Bank Account Number).

Het IBAN is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit de huidige nummers van een rekening. Sdu Uitgevers heeft voor het einde van 2013 een release gepland staan, die het voor u mogelijk maakt om met IBAN te gaan werken. Ook bieden wij een oplossing om de huidige rekeningnummers die u in Legal Eagle heeft opgevoerd, om te zetten naar de nieuwe IBAN nummering.

Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0
Jul
30

Er is een nieuwe update van Legal Eagle (versie 2.20.0) beschikbaar.

U kunt hier de update downloaden.

Deze update maakt het voor u eenvoudiger om aan te geven welke dossiers wel en niet gearchiveerd moeten worden. Ook is het mogelijk om oude archieven samen te voegen en kunnen rechten per archief worden ingesteld.

Informatie over alle vernieuwingen vindt u in de releasenotes die tijdens de installatie als PDF document op uw computer worden geplaatst.

De releasenotes zijn ook te downloaden via de site van Sdu.

Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3
Mrt
16

Belangrijkste wijzigingen van de Legal Eagle Update 2.19.3 zijn:

  • De Raad voor de Rechtsbijstand heeft haar modellen, met o.a. barcodes, aangepast. Deze modellen zijn omgezet naar Legal Eagle XML Modellen. De nieuwe modellen zijn niet beschikbaar voor LEModel. Indien u nog werkt met LEModel is het advies om deze om te zetten naar LEXMLModel.
  • In verband met een recente gemeentelijke herindeling is de postcodetabel aangepast. Deze tabel wordt gebruikt voor de bepaling van de plaatsnaam bij het opvoeren van een relatie.

U kunt hier de update downloaden.

Legal Eagle

Posted Posted by administrator in Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle
Aug
3

Legal Eagle is een compleet geïntegreerde software voor de advocatuur. Met Legal Eagle heeft u overzicht over alle facetten van uw praktijk. U kunt alle activiteiten uitvoeren zoals tijdschrijven en declareren, roladministratie en agenda beheren en correspondentie voeren.

legal eagleDe uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen voor een actieve managementondersteuning. Historisch gezien is Legal Eagle het toonaangevende pakket voor de advocaten die op toevoegingen werken.
Legal Eagle is het meest gebruikte pakket in de advocatuur. Legal Eagle wordt op meer dan 700 kantoren naar alle tevredenheid gebruikt door duizenden advocaten en medewerkers. In de afgelopen vier jaar hebben al 350 kantoren de stap naar Legal Eagle gemaakt.

Goede advocatensoftware hoeft niet duur te zijn. Zo betaalt u alleen voor de gebruikers die tijd schrijven, niet voor de secretaresses. Ook zijn er geen extra kosten voor installatie. Dit kunt u zelf (laten) doen. Kijkt u even in onze prijslijst en informeer naar de mogelijkheden om over te stappen van andere advocatensoftware.

Rondleiding

Wilt u meer weten: door middel van een uitgebreidere rondleiding krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden. Start hier de rondleiding

Legal Eagle gratis op proef

gratis op proefWij kunnen u uitgebreid voorlichten over Legal Eagle, maar het beste kunt u zelf testen welk voordeel Legal Eagle u biedt. U kunt het geheel vrijblijvend en gratis uitproberen.

Aanschaffen Legal Eagle

Wanneer u hebt besloten om Legal Eagle in uw praktijk te gebruiken, kunt u deze via de online winkel van Sdu uitgevers aanschaffen. Dat is net zo betrouwbaar als een gewone winkel en veel voordeliger.

Overstappen naar Legal Eagle vanuit een ander pakket?

Gebruikt u nu een ander pakket en wilt u overstappen naar Legal Eagle? Vaak kunnen wij het overzetten van uw zaken verzorgen door een conversie van uw data naar Legal Eagle.

Bestellen

U kunt dit product direct bestellen via de webshop, klik op de knop “bestel direct”

Bestel direct

Legal Eagle met Integratie

Posted Posted by administrator in Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle met Integratie
Aug
3

Legal Eagle beschikt over een optionele module voor de export van de relevante boekhoudkundige gegevens naar een extern boekhoudprogramma. Legal Eagle met Integratie maakt het mogelijk om met één druk op de knop de noodzakelijke gegevens (zoals de debiteur en de factuur) te exporteren naar uw eigen boekhoudprogramma of dat van uw boekhouder (bv. per mail).

Met behulp van de export bespaart u de kosten (van u of uw boekhouder) van het meerdere keren invoeren van gegevens: eerst in Legal Eagle en vervolgens in uw boekhoudprogramma. Ook worden de daarbij onvermijdelijke fouten waardoor uw cijfers later niet blijken te kloppen (met alle overlast en kosten van dien) vermeden. Legal Eagle met Integratie werkt samen met de volgende programma’s.

Accountview, één van de grote aanbieders binnen de advocatuur/juridische dienstverlening, heeft een speciale importmodule geschreven die naadloos samenwerkt met de Legal Eagle exportmodule. Lees meer Account View
Exact heeft een importmodule voor Legal Eagle beschikbaar. Lees meer Exact
Multivers, het door Unit4 ontwikkelde boekhoudprogramma heeft ook een importmodule voor Legal Eagle beschikbaar. Lees meer UNIT4AGRESSO

Inlezen Internet bankbestanden

Nu kunt u in Legal Eagle uw internet bankbestanden inlezen. Legal Eagle is geschikt gemaakt om de zogeheten MT940 bestanden van de belangrijkste banken in te lezen. U kunt hiermee de betalingen van uw debiteuren matchen met uw openstaande posten. Zo kunt u nog sneller de betalingen verwerken.

Slim Scannen voor advocatenkantoren

RicohRicoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions. Innovatieve documentoplossingen, gericht op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties.

Speciaal voor advocatenkantoren heeft Ricoh in samenwerking met Sdu uitgevers ‘One Action Flow voor Legal Eagle’ ontwikkeld. Deze oplossing zorgt ervoor dat uw papieren documenten en e-mails met slechts één druk op de knop, direct op de juiste plaats binnen Legal Eagle worden gearchiveerd.

Meer weten? Ga naar de Ricoh website.

Inrichting

Het is van groot belang dat u de financiële inrichting van Legal Eagle goed voorbereidt op een extern boekhoudprogramma.

Bestellen

U kunt dit product direct bestellen via de webshop van Sdu uitgevers.

Bestel direct

Legal Eagle met Boekhoudmodule

Posted Posted by administrator in Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle met Boekhoudmodule
Aug
3

Doordat de boekhouding in Legal Eagle specifiek is afgestemd op een advocatenkantoor voldoet deze voor uw praktijk beter dan de standaard boekhoudpakketten. Zo kunt u bij alle boekingen direct aangeven of deze op een zaak betrekking hebben. Ook verschotten kunt u direct op een zaak boeken. Op deze manier heeft u een perfect overzicht van alle kosten en declaraties in een bepaalde zaak. De financiële gegevens worden direct bijgewerkt op de zaakhistorie.

Overzicht van Legal Eagle met Boekhouding

Legal Eagle gratis op proef

gratis op proefWij kunnen u uitgebreid voorlichten over Legal Eagle, maar het beste kunt u zelf testen welk voordeel Legal Eagle u biedt. U kunt het geheel vrijblijvend en gratis uitproberen.

Aanschaffen Legal Eagle met boekhouding

Wanneer u hebt besloten om Legal Eagle in uw praktijk te gebruiken, kunt u deze via de online winkel van Sdu uitgevers aanschaffen. Dat is net zo betrouwbaar als een gewone winkel en veel voordeliger.

Bestellen

U kunt dit product direct bestellen via de webshop, klik op de knop “bestel direct”

Bestel direct

Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting
Jul
23

In de update van versie 2.18.x naar 2.19.0 wordt een omzetting van de BTW codes uitgevoerd. Dit is nodig vanwege de vernieuwde BTW structuur.

Controleer m.b.v. het analyse-omzetting-tool uw data! Deze voert een analyse uit op uw database en zal een melding geven om door te gaan of om af te breken. Neemt u dan contact met ons op om het probleem te verhelpen.

MyAdvocatenDesk, werkplek op afstand

Posted Posted by administrator in FAQ, Legal Eagle, Legal Insolve, MyAdvocatendesk, Nieuws, Support, Urios     Commentaar Reacties staat uit voor MyAdvocatenDesk, werkplek op afstand
Jul
23
MyAdvocatenDesk

De belangrijkste kenmerken van de MyAdvocatenDesk-werkplek zijn veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen meerdere type werkplekomgevingen aanbieden die zijn toegespitst op de advocatuur.

Naast administratieve software voor de advocatuur zoals Legal Eagle, Legal Insolve en Urios installeren en ondersteunen wij ook een aantal reken-/adressentools zoals De AlimentatieRekendisk, De Rente Rekendisk (Pro), De Adressengids voor de Rechtspraktijk e.a..

Gebruikers kunnen kunnen ook vanuit thuis aan het werk, op een notebook met draadloze netwerkverbinding. Tevens de mogelijkheid om met mobiele devices gebruik te maken van e-mail en agenda gegevens.

Voor meer informatie over de persoonlijke werkplekomgeving MyAdvocatenDesk neem contact op met sales@advocatendesksupport.nl

Wat kost MyAdvocatenDesk

Setup MyAdvocatenDesk € 125,00 eenmalig
Werkplek Standaard+LE – standaard OS – Legal Eagle – 1 licentie– LET OP! Deze configuratie bevat geen Office € 50,00 per maand
Extra licentienemer(s) prijs op aanvraag
Remote Support € 10,00 per 10 minuten
Maatwerk vanaf  € 80,00 per uur
Systeem-/Netwerkbeheer vanaf  € 55,00 zie voorwaarden

[add_to_cart=334]

Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software, Support     Commentaar Reacties staat uit voor Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!
Jul
17

Onder installatie (implementatie) wordt verstaan:

  • Activeren licentie
  • Installatie van laatste versie (update)
  • Aanmaken toegangscodes en licentienemers
  • Persoonlijke instellingen per toegangscode
  • Kantoorgegevens
  • Gewenste verschotten
  • Gewenste tijdschrijfcodes
  • Gewenste opstart voor de nummering van relaties, dossiers, declaraties, archiveren

NB: Hieronder valt niet de installatie/ inrichting van de Boekhouding of de inrichting van de Word-modellen. Per installatie maximaal 5 werkplekken of 3 uur. Per 2 (extra) werkplekken of per extra uur betaalt u slechts € 60,00 extra. Alle prijzen zijn excl. BTW.