Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software, Support     Commentaar Reacties staat uit voor Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!
Jul
17

Onder installatie (implementatie) wordt verstaan:

• Activeren licentie
  • Installatie van laatste versie (update)
  • Aanmaken toegangscodes en licentienemers
  • Persoonlijke instellingen per toegangscode
  • Kantoorgegevens
  • Gewenste verschotten
  • Gewenste tijdschrijfcodes
  • Gewenste opstart voor de nummering van relaties, dossiers, declaraties, archiveren

NB: Hieronder valt niet de installatie/ inrichting van de Boekhouding of de inrichting van de Word-modellen. Per installatie maximaal 5 werkplekken of 3 uur. Per 2 (extra) werkplekken of per extra uur betaalt u slechts € 60,00 extra. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Reageren uitgeschakeld