Categorie / FAQ

Legal Eagle en IBAN

Posted Posted by administrator in FAQ, Legal Eagle, Nieuws     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle en IBAN
Aug
1

Per 1 februari 2014 moeten bedrijven en particulieren  gebruik gaan maken van IBAN (International Bank Account Number).

Het IBAN is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit de huidige nummers van een rekening. Sdu Uitgevers heeft voor het einde van 2013 een release gepland staan, die het voor u mogelijk maakt om met IBAN te gaan werken. Ook bieden wij een oplossing om de huidige rekeningnummers die u in Legal Eagle heeft opgevoerd, om te zetten naar de nieuwe IBAN nummering.

Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0
Jul
30

Er is een nieuwe update van Legal Eagle (versie 2.20.0) beschikbaar.

U kunt hier de update downloaden.

Deze update maakt het voor u eenvoudiger om aan te geven welke dossiers wel en niet gearchiveerd moeten worden. Ook is het mogelijk om oude archieven samen te voegen en kunnen rechten per archief worden ingesteld.

Informatie over alle vernieuwingen vindt u in de releasenotes die tijdens de installatie als PDF document op uw computer worden geplaatst.

De releasenotes zijn ook te downloaden via de site van Sdu.

Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3
Mrt
16

Belangrijkste wijzigingen van de Legal Eagle Update 2.19.3 zijn:

  • De Raad voor de Rechtsbijstand heeft haar modellen, met o.a. barcodes, aangepast. Deze modellen zijn omgezet naar Legal Eagle XML Modellen. De nieuwe modellen zijn niet beschikbaar voor LEModel. Indien u nog werkt met LEModel is het advies om deze om te zetten naar LEXMLModel.
  • In verband met een recente gemeentelijke herindeling is de postcodetabel aangepast. Deze tabel wordt gebruikt voor de bepaling van de plaatsnaam bij het opvoeren van een relatie.

U kunt hier de update downloaden.

Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting
Jul
23

In de update van versie 2.18.x naar 2.19.0 wordt een omzetting van de BTW codes uitgevoerd. Dit is nodig vanwege de vernieuwde BTW structuur.

Controleer m.b.v. het analyse-omzetting-tool uw data! Deze voert een analyse uit op uw database en zal een melding geven om door te gaan of om af te breken. Neemt u dan contact met ons op om het probleem te verhelpen.

MyAdvocatenDesk, werkplek op afstand

Posted Posted by administrator in FAQ, Legal Eagle, Legal Insolve, MyAdvocatendesk, Nieuws, Support, Urios     Commentaar Reacties staat uit voor MyAdvocatenDesk, werkplek op afstand
Jul
23
MyAdvocatenDesk

De belangrijkste kenmerken van de MyAdvocatenDesk-werkplek zijn veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen meerdere type werkplekomgevingen aanbieden die zijn toegespitst op de advocatuur.

Naast administratieve software voor de advocatuur zoals Legal Eagle, Legal Insolve en Urios installeren en ondersteunen wij ook een aantal reken-/adressentools zoals De AlimentatieRekendisk, De Rente Rekendisk (Pro), De Adressengids voor de Rechtspraktijk e.a..

Gebruikers kunnen kunnen ook vanuit thuis aan het werk, op een notebook met draadloze netwerkverbinding. Tevens de mogelijkheid om met mobiele devices gebruik te maken van e-mail en agenda gegevens.

Voor meer informatie over de persoonlijke werkplekomgeving MyAdvocatenDesk neem contact op met sales@advocatendesksupport.nl

Wat kost MyAdvocatenDesk

Setup MyAdvocatenDesk € 125,00 eenmalig
Werkplek Standaard+LE – standaard OS – Legal Eagle – 1 licentie– LET OP! Deze configuratie bevat geen Office € 50,00 per maand
Extra licentienemer(s) prijs op aanvraag
Remote Support € 10,00 per 10 minuten
Maatwerk vanaf  € 80,00 per uur
Systeem-/Netwerkbeheer vanaf  € 55,00 zie voorwaarden

[add_to_cart=334]

Le XML Model

Posted Posted by administrator in Modellen     Commentaar Reacties staat uit voor Le XML Model
Jul
23

De XML modellen

Wanneer er een samenvoegbestand is gemaakt kan het document meteen geproduceerd worden door vanuit de Word-knop op de toolbar te drukken. Gelijktijdig worden dan een Nu.xml en een NU.TXT bestand gemaakt maar dat kan geen kwaad want de overige samenvoegbestanden heten geen van alle Nu.xml resp. NU.TXT.

Het is wel zaak het juiste model uit te kiezen want het model kiest het XML samenvoegbestand. De XML-modellen dragen dezelfde namen als hun TXT tegenhangers. Alleen zijn ze aan de huidige behoeften aangepast. Enkele TXT modellen zijn niet meer actueel en zijn dus niet aanwezig als XML model.

Opmerking

Er zijn geen XML modellen voor de samenvoegbestanden van de overige partijen. Dat komt omdat ze er ook niet zijn voor de TXT samenvoegbestanden. De XML samenvoegbestanden kunnen echter prima in de internet browser gecontroleerd worden. Je hoeft er alleen maar op te dubbelklikken. Ook kunnen ze met het contextmenu (rechtermuisklik) in Kladblok geopend worden. Ook hier zijn ze goed leesbaar.

LIJST XML MODELLEN

Naam Samenvoegbestand
Aanmaning met kosten Aanmaning.xml
Aanmaning Aanmaning.xml
Aanvraag toevoeging civiel Civiel.xml
Aanvraag toevoeging straf Straf.xml
Acceptgiro Declaratie.xml
Brief advocaat wederpartij Nu.xml
Brief client Nu.xml
Brief derde Nu.xml
Brief wederpartij Nu.xml
Brief wederpartij Conceptdeclaratie.xml
Brief wederpartij Declaratie.xml
Brief wederpartij Nu.xml
Brief wederpartij Nuall.xml
Brief wederpartij Rol.xml
Brief wederpartij Nu.xml
Brief wederpartij Nuall.xml

 

LIJST NOVA XML MODELLEN

Naam Samenvoegbestand
Acte van compromis Nu.xml
Checklist intake particulier Nu.xml
Checklist intake zakelijk Nu.xml
Modelbrief afsluiting dossier Nu.xml
Opdrachtbevestiging Nu.xml

FORMULIEREN RVR

Naam Samenvoegbestand
Aanvraag en Declaratie LAT Nu.xml
Aanvraag Toevoeging Asiel Nu.xml
Aanvraag Toevoeging Civiel Nu.xml
Aanvraag Toevoeging Mediation Nu.xml
Aanvraag Toevoeging Straf Nu.xml
Aanvraag Inkomstenverklaring Nu.xml

Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software, Support     Commentaar Reacties staat uit voor Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!
Jul
17

Onder installatie (implementatie) wordt verstaan:

  • Activeren licentie
  • Installatie van laatste versie (update)
  • Aanmaken toegangscodes en licentienemers
  • Persoonlijke instellingen per toegangscode
  • Kantoorgegevens
  • Gewenste verschotten
  • Gewenste tijdschrijfcodes
  • Gewenste opstart voor de nummering van relaties, dossiers, declaraties, archiveren

NB: Hieronder valt niet de installatie/ inrichting van de Boekhouding of de inrichting van de Word-modellen. Per installatie maximaal 5 werkplekken of 3 uur. Per 2 (extra) werkplekken of per extra uur betaalt u slechts € 60,00 extra. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Legal Eagle Onderhoud

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle Onderhoud
Jul
17

Legal Eagle functioneert op basis van indexen; dit zijn lijsten die het programma zelf aanmaakt die aangeven welke informatie waar is opgeslagen. Indien een index ontbreekt of beschadigd raakt, functioneert het programma in het geheel niet of niet naar behoren.

Handleiding: LegalEagle_indextoolW7.pdf [Vista/Windows 7]
Handleiding: LegalEagle indextoolXP.pdf [Windows XP]