Categorie / Installatie

Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe release Legal Eagle – 2.20.0
Jul
30

Er is een nieuwe update van Legal Eagle (versie 2.20.0) beschikbaar.

U kunt hier de update downloaden.

Deze update maakt het voor u eenvoudiger om aan te geven welke dossiers wel en niet gearchiveerd moeten worden. Ook is het mogelijk om oude archieven samen te voegen en kunnen rechten per archief worden ingesteld.

Informatie over alle vernieuwingen vindt u in de releasenotes die tijdens de installatie als PDF document op uw computer worden geplaatst.

De releasenotes zijn ook te downloaden via de site van Sdu.

Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Nieuwe Update Legal Eagle – 2.19.3
Mrt
16

Belangrijkste wijzigingen van de Legal Eagle Update 2.19.3 zijn:

 • De Raad voor de Rechtsbijstand heeft haar modellen, met o.a. barcodes, aangepast. Deze modellen zijn omgezet naar Legal Eagle XML Modellen. De nieuwe modellen zijn niet beschikbaar voor LEModel. Indien u nog werkt met LEModel is het advies om deze om te zetten naar LEXMLModel.
 • In verband met een recente gemeentelijke herindeling is de postcodetabel aangepast. Deze tabel wordt gebruikt voor de bepaling van de plaatsnaam bij het opvoeren van een relatie.

U kunt hier de update downloaden.

Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Update Legal Eagle 2.19.0 – BTW Code Omzetting
Jul
23

In de update van versie 2.18.x naar 2.19.0 wordt een omzetting van de BTW codes uitgevoerd. Dit is nodig vanwege de vernieuwde BTW structuur.

Controleer m.b.v. het analyse-omzetting-tool uw data! Deze voert een analyse uit op uw database en zal een melding geven om door te gaan of om af te breken. Neemt u dan contact met ons op om het probleem te verhelpen.

Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Nieuws, Software, Support     Commentaar Reacties staat uit voor Installatie (implementatie) Legal Eagle voor een vast bedrag!
Jul
17

Onder installatie (implementatie) wordt verstaan:

 • Activeren licentie
 • Installatie van laatste versie (update)
 • Aanmaken toegangscodes en licentienemers
 • Persoonlijke instellingen per toegangscode
 • Kantoorgegevens
 • Gewenste verschotten
 • Gewenste tijdschrijfcodes
 • Gewenste opstart voor de nummering van relaties, dossiers, declaraties, archiveren

NB: Hieronder valt niet de installatie/ inrichting van de Boekhouding of de inrichting van de Word-modellen. Per installatie maximaal 5 werkplekken of 3 uur. Per 2 (extra) werkplekken of per extra uur betaalt u slechts € 60,00 extra. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Legal Eagle Onderhoud

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle Onderhoud
Jul
17

Legal Eagle functioneert op basis van indexen; dit zijn lijsten die het programma zelf aanmaakt die aangeven welke informatie waar is opgeslagen. Indien een index ontbreekt of beschadigd raakt, functioneert het programma in het geheel niet of niet naar behoren.

Handleiding: LegalEagle_indextoolW7.pdf [Vista/Windows 7]
Handleiding: LegalEagle indextoolXP.pdf [Windows XP]

Legal Eagle Installatie

Posted Posted by administrator in FAQ, Installatie, Legal Eagle, Software     Commentaar Reacties staat uit voor Legal Eagle Installatie
Jul
17

Controleer allereerst de systeemeisen voor het pakket Legal Eagle. Minimaal per werkstation:

 • Intel Pentium of AMD 200 met 64 Mb geheugen
 • Minimaal 50 MB harde schijfruimte nodig exclusief de data per advocaat/licentienemer
 • Besturingssysteem Windows 2000, Windows XP, WindowsVista, Novell, IE en Win Script Host
 • Niet ondersteund worden: gebruik onder Linux/Unix, Peer-to-Peer, Samba
 • De besturingssystemen Windows 95, 98, ME, en NT4 worden door Microsoft niet langer ondersteund; daarom kan ook Sdu uitgevers eventuele problemen die gepaard gaan met deze besturingssystemen niet langer ondersteunen.

Het is niet gezegd dat de applicaties niet werken op deze besturingssystemen; u kunt daarmee vooralsnog gewoon doorwerken. Wij raden u echter aan om op termijn uw computers die nog op deze oudere besturingssystemen draaien om te zetten naar recentere versies.